مشاوره حقوقی رایگان - خسارت تاخیر در انتقال سند

سلام خسته نباشید. از خرداد سال 1400 آپارتمانی را خریدم و در آن ساکن هستم. طبق قرارداد در اسفند 1400 تاریخ دفترخانه تعیین شده بود که عدم حضور سازنده را گرفتم و بعد از 9 ماه از گرفتن عدم حضور هنوز هم سند نزده و میگه کارای اداری طول کشیده و گویا به زودی سند آماده میشه چون داره کارهای باقیمانده رو انجام میده. میخواستم ببینم آیا میتونم بعد از سند زدن برای خسارت تاخیر که روزی 300000 تومان تعیین شده در قرارداد اقدام کنم؟ یا باید حتما قبل سند زدن درخواست بدم. و اگه درخواستم رد بشه آیا هزینه وکیل ایشون رو از من میگیرن یا خیر؟ ممنون.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و بله می توانید می بایست ابتدا یک اظهار نامه ارسال کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

تفاوتی ندارد در هر صورت طبق قرارداد شما ذی حق در مطالبه هستید...

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله خسارت وجه التزام روزانه قابل مطالبه است
و شما باید دادخواست اقامه نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله در صورت محکومیت شما باید هزینه وکیل ، هزینه خسارت تاخیر تادیه و دادرسی را در صورت درخواست ایشان واریز کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر از ثمن معامله مبلعی نزد شما مانده با توافق ایشان در هنگام سند از ان کسر کنید وگر نه سند را که گرفتید انوقت دادخواست مطالبه وجه بابت وجه التزام بدهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله خسارت تاخیر طبق قرارداد قابل مطالبه است