مشاوره حقوقی رایگان - خیانت

سلام من حدود دو ماه با یک مرد که مجردی دوست بودیم رابطه تلفنی داشتیم و یکبار داخل پیام ها با هم قرار گذاشتیم و داخل تماس هام حرف های سکسی داشتیم الان شوهرم تقاضای طلاق کرده میتونه به من اثبات کنه و از حق و حقوقم بگذرم در ضمن شوهرم وضع مالی خوبی داره من یه دختر شش ساله و پسر نه ساله دارم چکار کنم به حقم برسم ؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
مهریه تحت هر شرایطی تعلق می گیرد ان ممکن است محکوم به شلاق شید و سوپیشینه

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
اثبات بستگی به مدارکی دارد که ارائه نماید مهریه در هر صورت قابل مطالبه می باشد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام حتی اگر رابطه نامشروع ثابت شود تاثیری در حق مهریه شما ندارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر نمی تواند اثبات رابطه نامشروع خیلی سخت است مگر ...
بهتر است با یک وکیل مشورت نمایید