مشاوره حقوقی رایگان - تهیه مسکن و اثاث البیت

سلام من برا شوهرم دادخواست دادم که خونه و اثاث رو تهیه کنه و من 4 ماهه ازدواج کردم عروس تازم میخوام بدونم شوهرم باید همچی رو بخره درسته ؟ منظورم اینه اثاث البیت یعنی خرید هرچیزی ک تو خونه هست دیگ ؟ چون من از نظر مالی از شوهرم خیلی سرم برام مهمه ک اثاث ک میخره در شان من باش باعث خجالتم نشه میخوام بدونم از نظر قانونی شوهرم وظیفه داره همه چی بخره یا ن ؟ و اینکه باید هرچیزی رو ک میخره خوبش رو بخره یا اینکه از هر مارکی بخره مهم نیست ؟
و موقع عقد حق سکنی رو نوشتیم با رضایت طرفین
الان میخوام بدونم شوهرم میتونه هرجا و هرگونه ای خواست بگیره ؟
اخه خونه پدرم تو جای خیلی خوبیه بالاشهر و خونمون نوساز و نما داره و کلا خوبه و آسانسور داریم و متراژ 120 متر الان با توجه ب اینا شوهرم میتونه هرجور خونه ای برام تهیه کنه یا باید حتما مطابق خونه پدریم باشه ؟
متراژ خونه خیلی برام مهمه میتونه بره یک خونه 90 متری بگیره یا باید مثل خونه بابام باشه ؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما که می دانستید از نظر مالی از سر تر هستید چرا اون جوان را تو درد سر انداختید، سخت نگیرید تا خدا هم به شما سخت نگیرد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

برای مسکن نوشتید رضایت طرفین نه فقط شما، پس باید میل و توانایی دو طرف مد نظر قرار گیرد.