مشاوره حقوقی رایگان - نفقه مهریه طلاق

سلام

مخاطب محترم خانم ...

همانطور که مستحضر هستید جنابعالی به استناد عقدنامه زوجه شرعی و دائمی و قانونی اینجانب .... می باشید . اکنون 10 روز است بدون داشتن دلیل موجه قانونی و همچنین کسب رضایت از اینجانب اقدام به ترک اقامتگاه و منزل و فرزند مشترک و برداشتن اسناد و مدارک از گاوصندق منزل نموده اید و از آنجاکه معتقدم اختلافات خانوادگی صرفاً با پنجه قدرت تدبیر و تأمل زوجین حل و فصل می گردد و قهر و کشمكش بجز افزدون بر میزان تنش و کدورت فی ما بین هیچ چیز را به ارمغان نمی آورد. لذا در اجرای مدلول ماده 156 ق.آ.د.م از باب نیك اندیشی و اخذ نتیجه مطلوب تر رسماً و قانوناً به شما ابلاغ و از شما می خواهم موجبات پریشانی و تكدر خاطر شخص خود و خانواده را فراهم نكنید . ضمناً چنانچه به فاصله گذشت یك هفته از تاریخ رویت این برگه قانونی تصمیم خود جهت رجوع به منزل مشترک اتخاذ نكنید مطابق مقررات ناشزه محسوب بنابراین از پرداخت نفقه محروم خواهید بود.تعلل موجب رجوع به دادگاه شده و کلیه خسارات قانونی به عهده شما خواهد بود.

لطفا میگید خانم چکار باید بکنه در این خصوص؟
درخواست مهریه داده.

باز کردن گاوصندوق دروغ بوده.چطور میشه اثبات کرد؟

اگر خانم تمکین نکنه بدترین اتفاق چی هستش؟
چون شخص تعادل نداره

و می‌تونه بچه ها رو به زور بگیره؟
دختربچه 8و3ساله

مشکلات اقا:چندین مورد حمله با چوب و قمه به همسر و خانواده همسر البته برای ترساندن نه درگیری
در کلانتری ازش شکایت شده

فحاشی شدید حتی فحاشی ناموسی به دختر بچه خود

داشتن مشکل اخلاقی (مدرک؛پیامکهایش به یک خانم دیگر)

با تشکر

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

عدم تمکین مساوی با اسقاط نفقه بچه ها هم تا هفت سال حضانت انها با مادر است و بعد از بلوغ با انتخاب خود فرزند

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
زوجه نیازی به اثبات باز نکردن گاوصندوق ندارد
در صورت عدم تمکین توسط زوجه زوج می تواند مجوز ازدواج مجدد بگیرد و زوجه از نفقه محروم می شود
فرزند 3 ساله حضانتش تا 7 سالگی با مادر است اما دختر 8 ساله را می تواند حضانتش را تا 9 سالگی بگیرد بعد از 9 سالگی به اختیار خودش است نزد چه کسی بماند
در صورت نیاز به توضیح بیشتر در ساعات اداری تماس بگیرید