مشاوره حقوقی رایگان - پذیرش اعسار زوج با گردش حساب سالانه بالای 200 میلیون برای مهریه

با سلام خدمت وکلای محترم و تشکر از راهنمایی هاشون
جلسه ی بدوی رسیدگی مهریه تشکیل شده زوج به دادگاه نیومدن و تا الان واخواهی نکردن و مهلت دارن فعلا برای واخواهی و اعتراض.
سوالم اینه که اگر زوج گردش حساب سالیانش بالغ بر 260 میلیون تومن باشه و یک ماه قبل از دادخواست مهریه ی بنده 50 میلیون ته حسابشون بوده که خارج کردن. و الان حساباشون خالیه و یک خودرو داره که 70 میلیون ارزش داره و توقیفه برای مهریه با توجه به این شرایطی که عرض کردم ایا قاضی با اعسار ایشون موافقت میکنه؟ چون ایشون به اصلاح خودشون گفتن که مهرتو بذار اجرا ته تهش 7 ماهی یه سکه میارن میندازم جلوت و طلاقتم نمیدم بلاتکلیف بمونی. نکته اخر هم اینکه بنده تمام شکایاتمو و دادخواست هارو انجام دادم من جمله مطالبه نفقه معوقه، شکایت کیفری ترک انفاق، اظهارنامه و بعد دادخواست تهیه مسکن که در مراحل رسیدگی هستن. بنده دوشیزه ام. پیشاپیش سپاسگزارم

پاسخ ها :

محمدهادی پهلوانی فر

جناب آقای محمدهادی پهلوانی فر:

اگر دا دخواست مطالبه
مهریه به زوج ابلاع شده بعد حسابو خالی
کرده وما شین خریده
معا مله به قصد فرار
از دین قابل مجازاته