مشاوره حقوقی رایگان - پلمپ مغازه با وجود قرارداد

با سلام من 5سال هست که در یک مغازه کار میکنم پس از پایان قراردادم یکی از موجرها فوت میکنه و بین وراث اختلاف پیش میاد به من هر دو گفتن بشین و کرایه هم نده تا رای دادگاه؟ بعد از 6ماه یکی از اونها گفتن رای دادگاه با ما بوده و بعد از اون با من قرارداد بستن حساب قبلی هم کامل با من تسویه کردن و مبلغ کرایه هم ماهی 40 میلیون هست با 150میلیون پیش حالا اون یکی وراث شکایت کرده و حکم پلمپ گرفته حالا تکلیف من چیه با توجه به داشتن 5 کارگر و نبود مغازه استیجاری؟ و با توجه به بزرگ بودن مغازه و داشتن جنس زیاد هیچ مغازه مناسبی پیدا نمیشه و آیا میتونم ضرر و زیان بگیرم و یا قبل از پلمپ پول پیش از موجر بگیرم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله شما میتوانید از شخصی که قرارداد را با او امضا کرده اید شکایت کرده و مطالبه مبلغ ودیعه و تمام ضرر و زیان خود طبق نظر کارشناس نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر از این حیث وبا پلمپ شدن گغازه خسارات جبران ناپذیری به شما وارد گردد ونتوانید از مغاره منتفع شوید میتوانید مطالبه خسارت نمایید