مشاوره حقوقی رایگان - قرار عدم صلاحیت محلی

سلام
پس از گذشت یک و نیم سال از شروع شکایت و پیگیری پرونده 14 ماه نزد دادسرای زنجان بوده و پس از صدور رای مبنی بر قرار جلب دادرسی و ارجاع پرونده به دادگاه انقلاب در تاریخ 9 مرداد سال جاری امروز (سوم شهریور)
قرار نهایی با موضوع عدم صلاحیت محلی صادر شده. اگر صالح نبوده دادگاه زنجان چرا یک و نیم سال بعد اعلام میکنه که صالح نیست. سوال اینکه آیا بنده میتونم بر علیه دادگاه شکایت کنم؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر قاضی قصوری داشته باسد واثبات شود بله

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام خیر درصورت شکایت اصولا نتیجه نخواهید گرفت مگر عمد یا کوتاهی قاضی اثبات بشود که