مشاوره حقوقی رایگان - عدم صلاحیت محلی

با توجه به صدور قرار عدم صلاحیت محلی و در راستای اعمال ماده 317قانون آئین دادرسی کیفری و ماده 28 قانون آئین دادرسی دادگاههای عمومی و انقلاب در امور محلی جهت حل اختلاف و تشخیص مرجع صلاحیت دار به دیوان عالی کشور ارجاع شد
به چه منظور حکم توسط دادسرا داده نشده است؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" چونکه اختلاف در صلاحیت رسیدگی بوده است به همین دلیل به دیوانعالی کشور جهت تشخیص و تعیین مرجع قضایی صلاحیتدار رسیدگی ارجاع شده است .