مشاوره حقوقی رایگان - خرید کتاب قدیمی

با درود، بنده تهران هستم و دو روز پیش یک جلد کتاب به مبلغ 20میلیون از شیراز خریداری کردم و یک میلیون هم به واسطه شیرینی دادم و تمام مبلغ رو به حساب واسطه (به گفته خودش) زدم و قرار شد مدت 48 ساعت حق مرجوعی بزاریم و گذاشتیم و مبلغ به صاحب کتاب پرداخت نشه، و متن مکالمات و عکس انتقال وجه موجود هست، کتاب به مدت دو ساعت رسید دست مشتری بنده و بعد روئیت اون چیزی نبود که ما مدنظرمون بود در واقع جعل شده بود، به طرف گفتم و درخواست فسخ معامله رو کردم ، ایشون گفتن با صاحب کتاب صحبت کردم و گفته مبارکش باشه من وجهی بر نمیگردونم، حالا خود واسطه اون یک میلیون رو برگردونده ولی 20 میلیون مونده، ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

دادخواست اعلان فسخ و مطالبه ثمن به جهت تدلیس در معامله بدهید و یا کیفری کلاهبرداری شکایت کنید