مشاوره حقوقی رایگان - خرید کتاب قدیمی

با درود، بنده تهران هستم و دو روز پیش یک جلد کتاب به مبلغ 20میلیون از شیراز خریداری کردم و یک میلیون هم به واسطه شیرینی دادم و تمام مبلغ رو به حساب واسطه (به گفته خودش) زدم و قرار شد مدت 48 ساعت حق مرجوعی بزاریم و گذاشتیم و مبلغ به صاحب کتاب پرداخت نشه، و متن مکالمات و عکس انتقال وجه موجود هست، کتاب به مدت دو ساعت رسید دست مشتری بنده و بعد روئیت اون چیزی نبود که ما مدنظرمون بود در واقع جعل شده بود، به طرف گفتم و درخواست فسخ معامله رو کردم ، ایشون گفتن با صاحب کتاب صحبت کردم و گفته مبارکش باشه من وجهی بر نمیگردونم و گوشیش رو خاموش کرده ، حالا خود واسطه اون یک میلیون رو برگردونده ولی 20 میلیون مونده، ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،شکایت کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع بدهید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام با توجه به قید مدت 48 ساعت برای فسخ معامله ، شما باید ابتدا یک اظهار نامه مبنی بر فسخ معامله برای فروشنده ارسال نمایید و سپس باید دادخواست فسخ معامله را به علت خیار شرط و خیار تدلیس و خیار غبن مطرح نمایید و ...

زهرا عارفخانی

زهرا عارفخانی :

با سلام
طرح دعوی مطالبه وجه علیه صاحب کتاب و واسطه راهگشا می باشد

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

ابتدا اظهار نامه فسخ بدهید و سپس دادخواست فسخ به علت خیار شرط و تدریس بدهید و استرداد وجه را بخواهید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

با سلام
هم زمان و به صورت موازی شکایت کیفری کلاهبرداری و دادخواست حقوقی مطالبه وجه از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت نمایید.