مشاوره حقوقی رایگان - سفته

همسرم سفته داده بود الان دو روز در زندان است و قاضی از ما فیش حقوقی قبول نکرده و گفته که سند بگذارید و پدرم فوت شده و سند خانه ما مورثی است و هیچ ‌ کدام از برادرانم نیستن به غیر از یکی از ان ها میخاستم ببینم طبق برگه انحصار وراثت امکان گذاشتن سند با حضور خودم و برادرم هست؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
اگر ارزش سند بالا باشد یعنی سهمی که به شما می رسد شاید قبول نمایند.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام خیر مگر برگ انحصار وراثت صادر شده باشد و همه ورثه امضا
و موافقت نمایند . ولی شما درخواست خود را به قاضی مطرح نمایید شاید موافقت نماید

معصومه صبری

سرکار خانم معصومه صبری :

سلام در صورت داشتن گواهی حصر وراثت و رضایت کلیه ورثه وبالا بودن ارزش ملک با توجه بنظر کارشناس دادگستری

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
در صورت بالابودن ارزش ملک و انحصار وراثت و رضایت ورثه امکان پذیر است در هر صورت مطرح نمایید شاید که مقبول افتد

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

خیر. انحصار وراثت کافی نیست. آنها که نیستند می توانند به دیگری وکالت بدهند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود در صورت داشتن گواهی حصر وراثت و رضایت کلیه ورثه وبالا بودن ارزش ملک با توجه بنظر کارشناس دادگستری