مشاوره حقوقی رایگان - عدم معرفی فرد ضمانت شده به زندان.

دوتا جواز کسب به عنوان وثیقه گذاشتم برای شخصی که سه سال زندان براش بریدن. متهم فراری. ایا میتونم به جای وثیقه ها پول بذارم. اخه میگن جواز کسب ارزشش 30میلیون تومانه

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود با قاضی شعبه رایزنی نمایید گاها امکان تبدیل وجود دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق قاضی شعبه موضوع را پیگیری کنید.
اگر متهم خودش را معرفی نکنه باید مبلغی که دادگاه تعیین کرده را پرداخت کنید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اگر الان فراری هیچ چیز دیگه ای قبول نمیکنن مگر پول نقد یا زمین و املاک با پلاک ثبتی

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق قاضی شعبه موضوع را پیگیری کنید بستگی به موافقت ایشان دارد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. ابتدا می بایست بدانید چه میزان ضمانت آن فرد را نموده اید. در خصوص تبدیل ضمانت، درخواست خود را به مرجع مربوط تقدیم نمایید. تبدیل نوع ضمانت با تشخیص و موافقت قاضی صورت می گیرد .

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بستگی به مبلغ مندرج در قرار تامین وثیقه دارد هر مبلغی باشه باید آن را بپردازید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله می توانید لیکن باید مبلغ مقرر در قرار مربوطه را پرداخت نمایید نه هر مبلغی

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

بله قابل تبدیل با اجازه دادگاه می باشد.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید موافقت قاضی شعبه را بدست آورید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام

در صورت عدم معرفی متهم دادگاه نسبت به توقیف مبلغ تعیین شده اقدام می نماید
موضوع را حضورا در جهت تبدیل از طریق شعبه پیگیری نمایید.

عبدالصمد محمدی مقدم

جناب آقای عبدالصمد محمدی مقدم :

تبدیل کفالت یا وثیقه به وجه نقد بلامانع است البته نظر قاضی مهمه

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .باقاضی صحبت کنید تا امکان تبدیل را داشته باشید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
با قاضی ( بازپرس _ دادیار ...)صحبت نمایید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

باید درخواست خود را به مرجع قصضایی مربوطه بدهید ممکن است مورد موافقت قرار گیرد

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

دوست عزیز بل توجه به اینکه حکم صادر شده دیگه جابجایی وثیقه ملکی یا جواز کسب امکان نداره

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام....خیر وثیقه در صورت عدم معرفی مضمون عنه به نفع دادگستری مصادره خواهد شد.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بله از طریق قاضی شعبه اقدام نمایید

فرناز مهری

سرکار خانم فرناز مهری :

این امر به موجب درخواست کتبی به داسرای اجرای احکام قابل بررسی است. در نهایت قبول یا رد موضوع درخواست بنا به صلاحدید مقام قضایی ذی صلاح داست.