مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه مستاجر

سلام
در درخواست تخلیه مستاجر چه مواردی را بعنوان خواسته ذکر کنم تا بعد مجدد مجبور به دادخواست برای موارد مربوط و احتمالی جدید نشوم؟

پاسخ ها :

محمدرضا نجفی

جناب آقای محمدرضا نجفی :

باسلام باید دید علت تخلیه مستاجرچه می باشد اگر مدت اجاره منقضی شده است دستور تخلیه بگیرید واگر دلایل دیگری است با استناد به شرایط قرارداد تقاضای حکم تخلیه را بخواهید

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،با توجه به شرایط و دلایل تخیله می بایست دعوی تخیله مطرح نمایید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام.
به این صورت که از جزییات خبر نداشاه باشم طور راهنمایی کنم

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید
دادخواست به خواسته
تقاضای دستور تخلیه فوری یک باب منزل مسکونی واقع در .... موضوع قرارداد اجاره نامه به شماره ..... مورخ ...... و مطالبه مبلغ وجه التزام روزانه ، قید شده در قرارداد بابت تاخیر در تسلیم مورد اجاره را مطرح نمایید

زهرا عارفخانی

زهرا عارفخانی :

با سلام
بستگی ب شرایط قرارداد اجاره دارد و البته ضوابط و بخشنامه های مربوطه ی کرونا ک در صورت احراز شرایط مصوبات حکم ب تخلیه داده خواهد شد .

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
سوال شما بصورت کلی است در شرایط کرونا می بایست استثناعات ستاد جهت تخلیه اعلام گردد

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

باید ببینید چه تقاصای دارید بجز تخلییه

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

علاوه بر شرايط قانونی تخلیه ، مصوبات کرونا را در نظر داشته باشید