مشاوره حقوقی رایگان - آیا افت قیمت خودرو برای ماشین های بیشتر از 5 سال ساخت شامل میشود

باسلام بنده خودروی مدل 89 دارم یک ماه قبل خودرویی با سرعت به خودروی اینجانب که درحال ایست بود برخورد و موجب شد خودروی بنده با یک خودروی دیگر که درحال حرکت بود برخورد و موجب خسارت شدید از نایحه جلو و عقب خودروی بنده شد. شاسی عقب کج شد و افسر راهنمایی در کروکی ایشان را مقصر دانست و هم بنده و هم خودروی دوم از بیمه خسارت گرفتیم. اکنون بنده میخواهم خسارت افت خودروی خود را بگیرم . برخی از وکلا میگویند چون سال ساخت خودروی شما بیشتر از 5 سال هست افت قیمت شامل نمیشود . خاستم راهنمایی بفرمائید لازم به ذکر هست که خودروی بنده کم کارکرد و بدون تصادف و بدون رنگ بود که کارشناس حل اختلاف برای تأمین دلیل این موضوع را مد نظر قرارداده و برایش 19 میلیون تومان افت نوشته