مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت نکردن اقساط توسط وام گیرنده

بنده ضمان وام خواهرم شدم و بدلیل اختلاف با ایشان با پیامک مرا تهدید به پرداخت نکردن اقساط خود کرده و الان هم دو قسط پرداخت نکرده... و همین روزها نامه به اداره ام میدهند برای کسر حقوق... من میتوانم با توجه به تهدید پیامکی و پرداخت نکردن اقساطش در دادگاه شکایت کنم و نسبت به گرفتن چک و یا سفته از ایشان اقدام کنم یا اینکه چکار باید بکنم که جلوی حساب های خود و یا اموال مثل ماشین یا خانه اش را گرفت

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

موضوع توهین و تهدید یک موضوع جداگانه است که می توانید با داشتن اسکرین شات از متن پیامک ها و مشخص بودن شماره تلفن شکایت کنید.
اما ور خصوص عدم پرداخت اقساط چنانچه اقساط از حقوق شما کسر شد یا شما پرداخت کردید با ارائه دلایل و مدارک پرداختی ، هر مقدار که پرداخت کردید می توانید دادخواست مطالبه وجه بدهید و اموال ایشان را در اجرای احکام معرفی و درخواست توقیف کنید