مشاوره حقوقی رایگان - خانواده

با سلام و وقت و بخیر. بنده یه خونه اجاره کردم به نام همسرم جهت پایبندی ایشان به زندگی مشترک. اما دخالتهای خانواده همسرم به جایی رسید که کلیدهای خونه رو از من گرفتن و بعد از یک هفته همسرم آنقدر مشکل ایجاد کرد که مجبور شدم جهت جلوگیری از پیشامدهای ناگوار به خواهرش زنگ بزنم و خونه رو ترک کنم. دلیل این مشکل هم یه جر و بحث ساده بود که پیش پدر مادرش اتفاق افتاد الان دو سه روزه که خونه پدرم هستم. من چه اقدامات حقوقی یا کیفری انجام بدم؟

پاسخ ها :

پرسشگر :

سلام خونه رو به نام ایشون اجاره کردم

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

سلام از طریق اظهارنامه به وی اطلاع بدهید که ودیعه مسکن را شما پرداخت نموده اید و از ایشان بخواهید مانع رفتن شما به منزل استیجاری نشود بستگی به حواب اظهارنامه باید اقدام بعدی را انجام دهید