مشاوره حقوقی رایگان - حمل اتباع افغانی از طریق آژانس

سلام وقت بخیر من راننده آژانس هستم 16 روز پیش از تهران مسافر سوار کردم به مقصد استان قزوین بوئین زهرا کلانتری ایست داد ایستادم مسافر ها افغانی بودن ماشین رو بردن پارکینگ پرونده هم اماکن الان از روز اول من رو حتی راه نمیدن که بپرسم چکار باید انجام بدم لطفا راهنمایی کنید ممنون

پاسخ ها :

رفع توقیف خودرو حمل اتباع افغانی حمل اتباع افغانی توقیف خودرو اتباع