مشاوره حقوقی رایگان - آزادی خودروی حمل افغانی

باسلام بنده درتاری خ1400/8/8ازاصفهان ب سمت تهران4 نفرافغانی ک بنده اطلاع نداشتم افغانی هستند ونمیدونم افغانی جرم هست ماشین بنده پژوی زرد خطی پلاک عمومی هست ب عنوان مسافر سوار کردم عوارضی کاشان ایست بازرسی من راگرفت گفت ماشین باید بخوابه ک فردای همان روز رفتم دادگاه شعبه پنجم بازپرسی و حکم آزادی ماشین را دادند و کلانتری من را فرستاد اطلاعات و اطلاعات آزاد نکرد وگفت باید بره کمسیون و چون منزل من قزوین هست رفت و آمد برام مشکل هست لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم

پاسخ ها :

مجازات حمل غیر مجاز اتباع بیگانه توقیف خودرو حمل اتباع افغان رفع توقیف خودرو حمل اتباع افغانی حمل اتباع افغانی اتباع