مشاوره حقوقی رایگان - شكايت از فروشنده بعد از خريد ماشين

سلام
من از شيراز هستم يك خودرو مدل بالا از سايت …. پيدا كردم و با فروشنده در مشهد تماس گرفتم گفت ماشين سالمه فقط چند لكه رنگ در پشت ماشين داره يكي از اشنايان را فرستادم كه متاسفانه خيلي وارد نبود و گفت ظاهر ماشين خوبه با اينحال گفتم ببر كارشناسي و كارشناسي هم گفت صندوق عقب كلا رنگه كه فروشنده ادعا كرد تصادف نيست بلكه اسيد ريخته شده است به هر حال ما توسط اشنايمون ماشين را خريديم و سند زده شد و كل مبلغ به حساب فروشنده واريز شد و ماشين توسط باربري به شيراز ارسال شد به محض ديدن ماشين متوجه شدم داخل ان بسيار بد است و بردم كارشناسي گفت بيشتر قسمت ها تعويض شده و ماشين ان مدلي كه فروشنده گفته نيست و با فروشنده تماس گرفتم و گفت بله ماشين اتش گرفته بود و حتي چند عكس هم فرستاد خواستم پول را برگردونه و ماشين را بگيره اما قبول نمي كنه مي تونم شكايت بكنم؟
ممنون ميشم راهنمايي كنيد

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

ابتدا اظهار نامه ای مبنی بر فسخ معامله بدهید و سپس دادخواست فسخ معامله به علت خیار رویت و تدلیس و استرداد وجه بدهید

مجتبي  زارع

مجتبي زارع :

استان :

سلام دوست عزیز
با توجه به توضیحات شما و اینکه فروشنده قبلا از آتش گرفتن اتومبیل به شما چیزی نگفته بوده و اینکه اگر در قرارداد چیزی راجع به تعویض قطعات بدنه اتومبیل بیان نشده شما خیار روئت و تخلف وصف دارید.یعنی میتونید قرارداد رو فسخ کنید.فعلا بهترین کار ارسال اظهارنامه رسمی واسه ایشون هست و بعد اقدام جهت فسخ معامله