مشاوره حقوقی رایگان - خرید خودرو

سلام خسته نباشید بنده یک خودرو به صورت چکی خریدم که به این علت برگه مبایعه نامه ای که نوشتیم به بنده نداده است سپس بعد چند روز ماشین دچار مشکل فنی شده و فهمیدم سیلندر تعویض میباشد و شماره ندارد بعد تماس بعدش به من گفت در حال انجام کارهای قانونی ان میباشد من بعد چند روز ماشین را پس دادم چکم رو گرفتم ولی باقی پولم رو چک کس دیگه ای داده که من قبول ندارم قرارداد هم از من امضا فسخ نگرفت بهترین کار شکایت است ماشین تحویل بنگاه دار شد ولی کارت ماشین و بیمه و معاینه فنی دست بنده است خودم گیج شدم الباقی پول رو چجوری بگیرم

پاسخ ها :

عطاپورمقدم    یاسمن

سرکار خانم عطاپورمقدم یاسمن :

چه کسی برگ مبایعه نامه رابه شمانداده ؟اگربنگاه دار اینکارانجام داده تخلف میباشدومیتونیدازطریق اتحادیه شکایت کنید نسخه مبایعه نامتون بگیرید براساس اون شکایت کنید ..