مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست خسارت

سلام. خودرویی خریدم که کارشناس رنگ و فروشنده تبانی داشتند و ضمنا وکالت تعویض پلاک هم جعلی بود. بنابراین شکایتی با عنوان کلاهبرداری و جعل سند کردم. جعل سند با بررسی کارشناس اثبات شد، در مورد کلاهبرداری قاضی ورود نمی کرد و پرونده طولانی شد. من که از هزینه هایی که خودرو هر روز روی دستم می گذاشت خسته شده بودم با خواسته فروشنده معامله را فسخ کردیم و عین مبلغی که ثمن معامله بود را گرفتم و در مورد پرونده رضایت دادم. اما خودرویی که براساس توصیفات خریده بودم، در زمان فسخ معامله حدود 3 میلیون گرانتر بود و ضمنا حدود 2 میلیون هزینه خودرو و 2 میلیون هزینه دادرسی کردم. با این شرایط و با توجه به این که رضایت داده ام، کدام یک از سه مورد هزینه ای که کردم را می توانم مطالبه کنم؟ با تشکر

پاسخ ها :

مهدي  خسروي

مهدي خسروي :

استان :

عرض سلام
با عنایت به اعلام رضایت و مصالحه شما با مشتکی عنه تنها هزینه خودرو قابل وصول است

حسن  محجوب مستهلكي

جناب آقای حسن محجوب مستهلكي :

سلام
بستگی به متن و نوع رضایتتون داره

محمد كريمي

جناب آقای محمد كريمي:

سلام . عدول از رضایت ، مسموع نیست و اگه رضایت نامه بی قید و شرط به طرف مقابل داده اید و هر نوع ادعا را از خود ساقط کرده باشید ، دیگر هیچ دعوایی نمیتوانید مطرح کنید