مشاوره حقوقی رایگان - مستقل شدن دختر مجرد

سلام من دختری 21 ساله هستم از اول زندگی قزوین بودم و به خاطر کار پدرم مجبور به مهاجرت به گیلان شدم. بعد از چهار سال زندگی مجددا پدرم تصمیم به برگشت گرفته البته هنوز شرایط مهاجرت امکان پذیر نیست اما من رضایت ندارم که برگردم و بخاطر اینکه دانشجو هستم دست نگه داشته است و در کل هیچ احترام و ارزشی به نظر هیچ کدام از افراد خانواده نمی گذاره حتی مادرم
هیچ کدوممون راضی به برگشت نیستیم
میخاستم بدونم چطور میتونم مستقل شم و چه حق قانونی در این رابطه دارم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
با رسیدن به سن 18 سال رشید محسوب می شوید و نیاز به اجازه ندارید

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام برای بررسی دقیق موضوع لطفا شرح کامل موضوع را به همراه مدارک و مستندات خود را با واتساپ به شماره 09393050039 ارسال فرمائید تا راهکارهای قانونی لازم خدمتتان ارائه شود با تشکر یوسف حزبا ( hazba ) وکیل پایه یک دادگستری ....ضمنا هزینه مشاوره آنلاین 100 هزار تومان می باشد.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اگر از تامین معاش خود بر می آیید می توانید مستقل باشید. هیچ اجباری نیست