مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت مهریه

ضمن سلام. در پروسه طلاق و ختم دادرسی و تقسیط سکه باید در مرحله اول به فرض پرداخت 10 سکه و سالیانه 1 سکه باید عین سکه را تحویل دهیم یا معادل ریالی آنرا. متشکرم

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام برای بررسی دقیق موضوع لطفا شرح کامل موضوع را به همراه مدارک و مستندات خود را با واتساپ به شماره 09393050039 ارسال فرمائید تا راهکارهای قانونی لازم خدمتتان ارائه شود با تشکر یوسف حزبا ( hazba ) وکیل پایه یک دادگستری ....ضمنا هزینه مشاوره آنلاین 100 هزار تومان می باشد.