مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به افت قیمت خودرو در تصادف

سلام، راننده کامیونت هستم،در تاریخ 1/18 با دو پراید تصادف کردم، یکی از انها مدل 84 است و 1 میلیون تومن افت قیمت، کارشناس نوشته، چطور میتونم اعتراض کنم به نظر کارشناس، الان حدود 4 ماه میگذره، با تشکر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اعتراض به نظر کارشناسی ظرف مدت قانونی یک هفته قابل پذیرش است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام مدت اعتراض از زمان ابلاغ اوراق قضایی 7 روز است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام با توجه به اینکه مدت زمان زیادی از ارائه نظریه کارشناس گذشته است شما نمی توانید به نظریه کارشناس اعتراض نمایید