مشاوره حقوقی رایگان - افت قیمت

سلام وقت بخیر
خودروی شاسی بلندی از پشت سر به خودروی پژو پارس صفر بنده میزند که مقصرشناخته میشود.هزینه ی صافکاری و لیسه گیری و حمل با جرثقیل خودروی بنده در مجموع 52 ملیون تومان میشودکه بیمه فقط مبلغ 46 ملیون تومان پرداخت نموده است درحالی که سقف تعهدبیمه ایران مقصر، 60 ملیون تومان میباشد.(خودرو بنده علاوه بر لیسه گیری های گلگیر و کف صندوق خودرو ،به شاسی هم آسیب رسیده است.) برای شکایت افت قیمت خودرو به شورای حل اختلاف مراجعه نموده و پس از بازدید کارشناس مبلغ 27 ملیون تومان بعنوان افت قیمت مشخص گردید این در حالی است که قیمت صفرخودرو معادل 630 ملیون تومان می باشد.خودروی بنده بین 50 تا 60 ملیون تومان افت قیمت پیداکرده است که توسط سه مرکز معتبر کارشناسی شده است .الان باید چگونه افت قیمت خودروی خود را بگیرم با این حال که گزارش کارشناس دادگستری خلاف واقعیت میباشد.در حالی که کارشناس اظهار دارد که طبق فرمول محاسبه کرده است .
لطفا در این جهت راهنمایی بفرمایید
باتشکر از زمانی که در اختیار بنده گذاشته اید.

پاسخ ها :

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، به نظر کارشناس اعتراض کنید تا برای کارشناسی سه نفره فرستاده شود

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
میتوانید به نظریه کارشناسی اعتراض نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

به نظریه کارشناسی اعتراض نمایید درمهلت مقرر

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است
بدان معترض شوید مستند و مستدل از خویش دفاع کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در مهلت مقرر قانونی به نظریه کارشناس اعتراض بفرمائید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مطالبه افت قیمت مطابق نظر کارسناس بطرفیتن مقصر مطرح نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
نیاز به بررسی جزئیات موضوع کارشناسی است