مشاوره حقوقی رایگان - پرسش از حق و حقوق کاری شغل آزاد

باسلام.
شخصی برای کارفرمایی از تاریخ 96/10تا تاریخ 97/6 لوله کشی آب منزل مسکونی اش را انجام داده و اواخر97/6 پایان کاری لوله کش بوده است ... در این مدت ابزار و وسایل لوله بارها و بارها بالا و پایین رفته و لوله کش مجبور شده تا با قیمت بالاتر بگیرد و فاکتور را مطابق روز به کارفرما تحویل داده است. کارفرما مدعی شده است که لوله کش در متراژ و کیفیت لوله دزدی و کلاهبرداری کرده است و مبلغ فاکتور را8الی 9میلیون اضافه تر زده است و ابزاری که در فاکتور است دوبار نوشته شده و یا بعضی از آنها در خانه او وجود ندارد اما در فاکتور آورده شده است. در صورتی که لوله کش از اینکه تمام ابزار و وسایل از خاک بیرون آورده شود و نبش گردد و متر شود و با لیست فاکتور مطابقت داده شودهیچ ترسی ندارد. اما کارفرما قبول نمیکند و طبق چندین فایل صوتی مکالمه با او که تماما به عنوان مدرک نگه داشته شده ایشان بارها به لوله کش تهمت دزدی زده و بارها حرف خودرا تغییر داده و الان ادعای شکایت کرده و لوله کش را دزد خوانده است.
لوله کش در ابتدای کار مبلغ 3/5میلیون تومان را به عنوان بیعانه دریافت کرده تا کار را به عهده بگیرد. ایشان قصد ندارند پول مزد دست را بپردازند در صورتی که لوله کش رضایت داده تا مبلغی تخفیف داده گردد اما او از دادن تمامی مبلغ امتناع کرده و ادعا دارد لوله کش دزد است.
او ادعاهای دروغین دیگری را هم داشته که تمامی این ادعا ها در فایل ها ثبت و ضبط گردیده و مدرک است ..
و او از زمان تحویل فاکتور تا الان که برج 11سال 97است پول را نپرداخته و بر ادعایش بدون مدرک پافشاری میکند.
آیا این ادعای او راستین است؟ و در صورتی که پولی نپرداخته و لوله کش لوله را گران از شخص دیگری نسیه برده است و همان قیمت برج 6 حساب کرده است آیا کلاهبردار است؟ هنوز هم پول داده نشده آیا ادعای او راستین است؟

پاسخ ها :

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

دو راه حل دارد
1. براساس فاکتورها مطالبه وجه نماید
2. با مراجعه به دادگاه و تقاصای تامین دلیل مبنی بر محاسبه و تخمین قیمت تدسط کارسناس . سپس بر اساس آن مطالبه وجه نماید
البته اگر فاکتورها دستشه من راه حل اول رو پیشنهاد میدم