مشاوره حقوقی رایگان - آزادی ماشین که اسکورت مواد بوده

پنج ماه پیش ماشینم را به عنوان اسکورت مواد توقیف کردن پس از گذشت مراحل دادگاهی شعبه دوم انقلاب رای صادر به استرداد خودرو داد پس از گذشت بیست روز که رای قطعی شد نامه آزادی ماشین را دادن نامه را مواد مخدر بردیم ماشین آزاد نکردن میگن‌ مواد مال راننده اسکورت بود در صورتی که ماشینی که با مواد گیر کرد خودشان بار مواد گردن گرفتن گفتن اسکورت از مواد خبر نداشته حالا ماشین نمیدن ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام اعتراض کنید لایحه بدهین به مرجع بالاتر دیوان عالی

فاطمه دهقانی

سرکار خانم فاطمه دهقانی :

سلام
به اجرای احکام کیفری مراجعه کنید
قاضی اجرای احکام کیفری دستور اجرای حکم را خطاب به نهاد مذکور خواهد داد

ابراهیم نوری

ابراهیم نوری :

باسلام.ضابطین دادگستری ملزم به اجرای دستورات مقام محترم قضایی هستند و احکام مراجع قضایی تا مادامیکه نقض نشده قابلیت استناد دارد.وضمنا تشخیص مجرم و صدور حکم مبنی بر مجرمیت از وظایف مراجع محترم قضایی است نه ضابطین محترم.ستاد محترم مبارزه با مواد مخدر ضابط قضایی است.

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

سلام
نیروی محترم انتظامی مکلف هستند دستور دادگاه را اجرا نمایند

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

دادگاه انقلاب مراجعه نمایید و در دادسرای نیروهای مسلح نیز طرح شکایت از مامور خاطی نمایید که از دستور قضایی تمرد می نماید