مشاوره حقوقی رایگان - ملک مشاع

سال گذشته ملکی را بصورت سه دانگ، سه دانگ با خواهرم خریداری کردیم و برای جور شدن پول آنرا رهن دادیم، امسال خودم ساکن شده ام. سوال:
1- چقدر بایستی به مالک سه دانگ دیگر اجاره بدهم؟ نرخ اتحادیه که 25 درصد افزایش نسبت به سال قبل برای تمدید را در نظر می گیرد یا نرخ روز پیشنهاد املاک؟
2- هزینه های منزل که مربوط به مالک است را کدامیک بایستی متقبل شویم؟
سپاس

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
به همان میزان 25 درصد باید اجاره افزایش پیدا نماید وهزینه های ملک براساس قدرالسهم باید پرداخت گردد

سمیه جدی گلی

سرکار خانم سمیه جدی گلی :

سلام
باتوجه به بخشنامه جدید باید افزایش اجاره بها درنظرگرفته شود و در موردهزینه‌های اساسی ملک هزینه‌ها بالمناصفه تقسیم میگردد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام میزان افزایش اجاره بها ، 25 درصد
میباشد و بهتر است توافق نمایید . و تعمیرات اساسی بر عهده هر دو مالک است ولی تعمیرات جزیی و تعمیراتی که برای استفاده بهتر مستاجر است ، بر عهده فقط مستاجر است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام به همان میزان 25 درصد باید اجاره افزایش پیدا نماید وهزینه های ملک براساس قدرالسهم باید پرداخت گردد

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام برای بررسی دقیق موضوع لطفا شرح کامل موضوع را به همراه مدارک و مستندات خود را با واتساپ به شماره 09393050039 ارسال فرمائید تا راهکارهای قانونی لازم خدمتتان ارائه شود با تشکر یوسف حزبا ( hazba ) وکیل پایه یک دادگستری ....ضمنا هزینه مشاوره آنلاین 100 هزار تومان می باشد.

کوروش طاهری

کوروش طاهری :

درود
کارشناس باید تعیین کند

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

اگر ان سه دانگ را اجاره نامه نوشتید تفاوتی ندارد همان 25 درصد قانون اجاره هست

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
25 درصد هزینه با توجه به مالکیت سه دانگ شما به تساوی می باشد