مشاوره حقوقی رایگان - شراکت و ضمانت

سلام خسته نباشید من ملکی خریدم به صورت شراکتی ولی شریک من زیر بار هزینه های پرداختی من نمیره قولنامه و سند به نام خودشون زده تنها مدرک من دست نوشته ای از پولهای پرداختی همرا ه با مهر و امضای شریکم هست ایا راه قانونی وجود داره که من اقدام کنم

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

دادخواست اثبات مالکیت مطرح نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
اری قطعا راه حل دفاع از حقوق شما وجود دارد

افشین ملازادگان

جناب آقای افشین ملازادگان :

نیاز به بررسی دارد
اصل بر این است که معامله برای خود ایشان است
و پرداخت وجه به تنهایب دلالتی بر شراکت ندارد

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
دادخواست اثبات مالکیت به نحو مشاع مطرح نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
راهکار قانونی وجود خواهد داشت
و شما باید با توجه به مستندات و دلایل موجود دادخواست مناسب اقامه نمایید و لایحه تخصصی تنظیم و برای دادگاه ارسال نمایید و دعوا را اثبات نمایید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بله با همان مدرک اقدام کنید ولی چون کار تخصصی هست پیشنهاد میکنم با وکیل انجام دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با ارائه دست نوشته و اگر شاهد دارید با معرفی دو نفر شاهد طرح دعوی کنید.

مسعود محمدی

جناب آقای مسعود محمدی :

بهتره حضورا نزد وکیل برید تا اسناد شما را بررسی کند

سید سعید موسوی

جناب آقای سید سعید موسوی :

با سلام
بله میتوانید به استناد دست نوشته اقامه دعوا نمایید.

احسان رضایی

جناب آقای احسان رضایی :

سلام.
دادخواست اثبات مالکیت نسبت به سهم خود تقدیم محکمه نمایید

محمدرضا شکری

جناب آقای محمدرضا شکری :

سلام
دادخواست اثبات مالکیت مشاعی رو مطرح کنید به استناد دست نوشته و شهود ضمن اینکه پیشنهاد میشه از یک وکیل دادگستری بهره ببری.

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

باسلام
بله امکانپذیر می‌باشد اما کمی دشوار است و نیازمند بررسی اسناد و مدارک لذا توصیه میشود حتماً در این مورد از وکیل دادگستری مدد بگیرید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بله امکانش وجود دارد و شمانیاز به اثبات این موضوع را دارید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله ابتدا به اثبات عقد شراکت اقدام کنید و متعاقبا اقدام به مطالبه وجه بر مبنای شراکت کنید.

یک وکیل

سلام وقت بخیر
اگر شریک شما شراکت با شما را در ملک خریداری قبول ندارد
شما ابتدا باید دعوای اثبات مالکیت از طریق وقوع عقد بیع یا صلح یا..به نسبت قدر السهم خودتان را به طرفیت شریک وفروشنده اولیه مطرح کنید سپس بعد از صدور حکم به نفع شما، دعوای مطالبه هزینه های انجام شده در مال مشترک را به طرفیت شریک خود به نسبت مالکیت شریک اقامه کنید.

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

درخواست تقسیم مال مشترک مطرح نمائید

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

با سلام بله، به کمک مدارک موجود و شهود میتوانید اثبات کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما باید اول بر اساس دلایل مستند مالکیت شراکتی را اثبات کنید

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام دادخواست اثبات شراکت بدهین با ادله اثبات ازجمله رسید و شهود …

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله بر اساس مدارک میتوانید دادخواست دهید