مشاوره حقوقی رایگان - دایر بر تحصیل مال مسروقه

سلام سیم کارتمو گم کرده بودم نمیدونم کی انداخته روی گوشی دزدی برام ابلاغیه اومده بود در خونه خواهرم به من اطلاع ندادن الان اخرین مهلت ابلاغیه من هست که مطلع شدم و فردا دادگاه دارم میشه یکم راهنمایم کنید که در مقابل قاضی چجوری از خودم دفاع کنم ممنون میشم اگه تا فردا صبح جواب پی ام رو بدین

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام در صورت به سرقت رفتن سیم کارت خود میبایست ان را مسدود مینمودید ایا اقدامی در این راستا اتخاذ نموده اید