مشاوره حقوقی رایگان - تهیه مسکن مستقل

سلام یه منزل با خانومم شریکی داریم 4 دانگ خانومم و 2 دانگ برای من برای 2 دانگ خود رای مستثنیات دین گرفتم از اداره ثبت حالا دادگاه رای داده من باید منزل مستقل بگیرم چرا ؟ من که 2 دانگ دارم حتی حاضرم اجرت المثل 4 دانگ ایشون بدم قاضی میگه نه منزل مستقل و سوال اول من توانایی اجاره منزل مستقل با درامد کم ندارم سوال دوم اگه خانه اجاره کنم 2 دانگ مستثنیاتم برا مهریه برادشته میشه ؟

پاسخ ها :

پروانه صادقیان

سرکار خانم پروانه صادقیان:

با سلام زوج موظف است منزل مستقل برای همسرش تهیه نماید ولی اگر شما از منزل خارج شوید به عنوان مستثنیات دین توقیف نمیشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب و احترام
جواب سوال شما توسط بنده و همکاران محترم پاسخ داده شد، اما اگر همچنان نیاز به مشاوره بیشتر دارید می توانید تماس بگیرید.