مشاوره حقوقی رایگان - شارژ ساختمان

با درود فراوان
یک واحد اپارتمان رو بنده از پیمانکار شرکت ساختمانی که آپارتمان هیچی نداشته تحویل گرفتم و بازسازی کردم رادیات شیرالات رنگ کابینت و... آماده سکونت این واحد پیشفروش شده بود به مشتری اما چون تعهد خود عمل نکرده شرکت قرارداد رو فسخ کرده. در این مدت بنده به پیمانکار گفتم پول و هزینه من و پرداخت کن البته بنده حدود 15واحد اپارتمان دیگر را هم بازسازی و به شریک سازنده تحویل دادم. و کلامی گفت این پروندرو تمام کنی دو واحد میدم. نداد. گفت بیا پایان کار بگیر سند هارو درست کن یکجا پرداخت کنم و من گفتم تا الان تسویه کن تا بعد سند و پایان کارو هم برم
بعد یک مدت گفت اگر میخواستم پول بدم میدام یکی دیگه انجام بده ایشون ارث پدری من نداده و تمام یک سال تلاش شبانه روزی من فقط میگوید دستت درد نکنه تو نبودی این کار انجام نمیشد یکی از سازنده هاکه زندان هست و خریدار اپارتمان هم برادر زندانی هست که ایشان یک خوابه خرید کردن در بلوک دیگر واحد دوخوابه تصرف کردن و خالی نمیکن شریک سازنده برادر من هست من از اول پروژه کار کردم و حق و حقوق منو نداده برادرم کلامی میگفت من تورو راضی میکنم هم حقوقم کم بود و هم بیمه من رد نمی کرد. بعد براش پاپوش درست کردن ایشون رو هم شریک شرکت بابت فروش مال غیر به زندان محکوم کردن البته مال شریک موجود بود به خاطر همون پاپوش درست اعلان نکرد شماره واحد ها ایشان محکوم به رد عین مال شدن و شریک سازنده فقط میگفت عین مال اینجانب به خاطر برادرم و گفته کلامی ایشان که این پرونده رو درست کن من یکسال شبانه روز دنبال این پرونده بودم و واحد هارو بازسازی و به جای عین مال تحویل دادم الان ایشان حق و حقوق منو پرداخت نکرده پولی را که هزینه بازسازی و پرونده کردم نمیده. این واحد اخرم رو که بازسازی کردم و تا یک ماه پیش تخلیه نگاه داشتم تا اگر دادگاه گفت تحویل خریدارش بکنم الان هیئت مدیره درخواست شارژ این چند سال از بنده دارن و من گفتم یک ماه ساکن شدم و شارژم پرداخت کردم اینا میگن از تو میریم شکایت میکنیم من هم گفتم از شرکت یا سازنده یا از خریدار شکایت کنید یک نفر از هیئت مدیره گفته بیا یک نامه بنویس که من مالک این واحد نیستم تا ما از برادر تو شکایت کنیم ایا من این نامه رو بدم. آیا پرداخت شارژ این واحد در آینده کمکی برای منن که الان ساکن شدم از نظر حقوقی دارد گفتم بدهی من نیست اما میتونم اقساط این شارژو پرداخت کنم اما راضی نمیشن و به برادرم گفتم پرداخت کن میگه شکایت میکنم حکم تخلیه میگیرم. صورت وضیعت و صورت حسابم نوشتم قبول نمیکنه من با دلار هزارتم 120 میلیون طلبم شده نه واحد تحویل میگیره نه پول من میده نه شارژ این مدت رو. لطفا راهنمای فرمایید اگر وکیلی باشد که کل پروسه رو در یک پرونده رسیدگی کند. ممنون میشوم

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام کروکی پلیس به چه نحو ذکر گردیده آیا به کارشناسی ارجاع گردیده؟