مشاوره حقوقی رایگان - مادرم قبل از فوت اموال خود را به یکی از فرزندانش هبه کرده تکلیف فرزندان دیگر چیست

سلام ما دوخواهر و چهار برادریم که مادرم قبل از فوتش دوتا خانه داشت که هر دور ا به نام یکی از خواهرانم کرد و دیگر فرزندان هیچ مادرم در سن هفتاد و نه سالگی فوت کرد و بر اثر سکته قلبی فوت کرد و الزایمر داشت پدر سالهای اخیر عمرش نمی توانست درست راه بره و همین خواهرم که تمام اموال مادرم را که شامل دوخانه بوده صاحب شده و به صورت محضری به نامش زده شده در زمان حیات مادرم اجازه نمی‌داد ما خواهر و برادرهای دیگر به مادر نزدیک شویم و خودش مدیریت کامل مادرم را به عهده گرفته بود و گاهی هم مادرم را پیش پزشک میبرد و اجازه دخالت ما خواهر ها و برادرهای دیگر را در امورات نگهداری مادرم را نمی‌داد و ما را همواره دور نگه می‌داشت حال که مادرم فوت کرده صاحب اموال مادرم هست و ما خواهر ها و برادر ها و پدرم که زنده هیچ سهمی نداریم این خواهر با فریب صاحب اموال مادرم شده و این در حالیست که خواهر و برادرانم در فقر به سر میبرند ایا ما می‌توانیم از این خواهر که همه مال را صاحب شده شکایت کنیم که سهم ارث همه را صاحب شده و ایا می‌توانیم در دادگاه مریض بودن مادرم را و الزایمرش را عنوان کنیم چگونه باید ثابت کنیم که او الزایمر داشته چون همین خواهرم که همه چیز را صاحب شده مادرم را به دکتر می‌برده و ما هیچ برگه ای از سوی دکتر نداریم که ثابت کنیم مادرم الزایمر داشته ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

با سلام در صورتیکه مدارکی دال بر اثبات بیماری مادر داشته باشید با توجه به مدارک پزشکی شاید بتوان محجوریت مادر را اثبات کرد در غیر اینصورت دعوی بی نتیجه خواهد ماند