مشاوره حقوقی رایگان - شکایتی برای اعتراف

باسلام شخصی توسط همسایه خو د اغوا شده و حدود 5 سال رابطه قرار بوده زن طلاق گرفته و بعد با ایشان ازدواج کند بعد از اینکه فرد مقابل زن خود را طلاق داده این خانم زیر قول میزند در حالی که مدارک اثبات شده قوی دال بر وجود رابطه حدود ده بار هست آیا مرد میتواند شکایت کند؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. خیر خیر در ضمن اعمال مرد جرم است
مجازات دارد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اگر میخواهد به جرم ارتباط نامشروع و ...مورد تعقیب قرار گیرد بلی

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام سوالتان نیاز به بررسی دارد تماس بگیرید