مشاوره حقوقی رایگان - لایحه دفاعیه

با سلام شخصی به ناحق از بنده شکایت مطالبه وجه نموده در حالی که سفته های بنده در نزد آن شخص بصورت سفید امضاء و امانی بود اما قرارداد یا سندی که دلالت بر بدهکاری بنده باشد نیست خواهشن یه راهنمایی میخواستم چطور به تجدید نظر لایحه بنویسم که از قضات بخواهم خواهان را سوگند دهند که حق و ناحق مشخص شود و در حق بنده بی انصافی نشود نه شهودی نه سندی هست فقط سفته ها سفید امضاء در نزد طرف مقابل قرار دارد و خودش تکمیل کرده و ادعای مطالبه وجه می کند ممنون

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
وجود سفته در ید ایشان دال بر مدیون بودن شماست و باید امانی بودن را اثبات نمایید

رضا  زرين صدف

جناب آقای رضا زرين صدف :

با درود. شما اگر دلیل دارید می بایست شکایت کیفری سو استفاده از سفید امضا اشخاص می کردید و مدرکی از دادسرا به دادگاه می دادید تا روشن شدن پرونده کیفری ، رسیدگی متوقف می شد.حالا هم اگر دلیلی دارید که سفته ها سفید امضا و امانی بوده همین کار را انجام دهید شاید هم با طرح شکایت ، اون طرف تماسی گرفت و مسئله حل شد.

میترا جوادپور

سرکار خانم میترا جوادپور :

با استناد به شهادت شهود میتوانید امانی بودن سفته را ثابت نمایید اما پذیرش آن توسط قاضی سخت است
چون سفته سند لازم الاجراست .

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

!!!!!!!!! اولا سفته سند بدهی شماست ثانیا سند سفته دلیل بر بدهکاری شماست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام صادر کننده سفته باید ادعای خود مبنی بر امانی بودن سفته ها را با شهادت شهود و سایر مدارک اثبات نماید و در دادگاه اعلام نمایید که رابطه و معامله پایه مبنای صدور سفته ها ، اصلا وجود ندارد و هیج سند و قراردادی که نشان بدهد بنده بدهکار هستم وجود ندارد و ...