مشاوره حقوقی رایگان - عفو رهبری

با سلام. زندانی باید چه مدت از حبس خود را متحمل شده باشد تا عفو رهبری شامل حالش شود؟ و شرایط زندانی برا اینکه عفو رهبری شامل حالش شود چیست؟

پاسخ ها :

مريم السادات پيراسته

سرکار خانم مريم السادات پيراسته:

با سلام.در چند روز آینده جزییات عفو رهبری به مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اعلام خواهد شد

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام شرایطی که فعلا درفضای مجازی اعلام شده است غیر رسمی اند ، اما مسیولین اجرای احکام توصیه کردن موکلین را به زندان معرفی کنیم تا از عفو گسترده بتوانند استفاده کنند ، البته جرایم امنیتی و اقتصادی را میگویند شامل نمیشود