مشاوره حقوقی رایگان - در مورد باقی مانده حبس بعد از عفو رهبری

اگر با عفو رهبری مقدار باقی مانده حبس 9 ماه باشد ایا میتوان ازادی مشروط یا مرخصی منجر به ازادی یا هرگونه موارد ارفاقی را گرفت تا این چند ماه را تخفیف گرفت

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

ازادی مشروطی وقتی شامل که یک سوم مجازات مندرج در حکم سپری گردد...

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله شما باید به دادیار ناظر زندان
درخواست بدهید و پیگیری نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام آزادی مشروط زمانی شامل حال شما می گردد که یک سوم مجازات را سپری نموده باشید،نیاز به گفتگو دارداز طریق پنل مشاور ه تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مدت باقیمانده از حبس در صورت بودن شرایط موارد قانونی استفاده نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ازادی مشروط با گذشت یک سوم از مجازات امکان پذیر است . پابند الکترونیکی در جرایم درجه 5 تا 8 و حبس کمتر از 5 سال میباشد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هرصورت درخواست خود را ارائه کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بله تحت شرایطی امکان پذیر است

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام برای آزادی مشروط یکسری شرایط لازم است که با داشتن آن میتوان از آن بهرمند شد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

ازادی مشروط با گذشت یک سوم از مجازات قابل درخواست است.