مشاوره حقوقی رایگان - شکایت ازمون استخدامی

سلام ببخشین میخواستم ببینم برای اعتراض و شکایت از آزمون استخدامی اموزش و پرورش چجوری باید اقدام کنم متاسفانه امسال ظرفیت جذب فقط تو استان ما تفکیک نشد و ما اقایون هیچ کدوم قبول نشدیم ؟ ممنون میشم جواب بدین با تشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام اگر خلاف قانون عمل کرده باشند شما باید در دیوان عدالت اداری شکایت نمایید و ادله و مدارک خود را ارائه بدهید