مشاوره حقوقی رایگان - توضیح حکم قضایی

با سلام .
من توسط همسرم مورد ضرب و شتم قرار گرفتم و دادگاه برام دیه تعیین کرد به مقدار 22 درصد و پس از گرفتن حکم جلب همسرم تقاضای اعسار به دادگاه دادن و دادگاه هم درخواست اعسار را قبول کردند و الان حکم آمده که باید 2 درصد دیه کامل و مابقی به صورت ماهی 0.5 درصد دیه کامل به صورات اقساط پرداخت کند تا استهلاک کامل دیه من می خواستم بدونم دیه کامل منظور از 22 درصد دیه محکوم شده است یا دیه کامل انسان لطفا راهنمایی بفرمایید. با تشکر

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام 22 درصد از دویست وسی ویک میلیون تومان دیه کامل هست ، شما نسبت به تقسیط اعتراض کنید

یک وکیل

بنام خدا با سلام شما باید دیه را 100 درصد در نظر بگیرید و در واقع 22 درصد از 100 درصد باید دیه بدهد