مشاوره حقوقی رایگان - ملاقات فرزند

باسلام من 5 ساله که از همسرم جدا شدم دخترم پیش مادرش شهرستان زندگی میکنه و الان 13 سالشه الان 3 ساله که نه میزاره ملاقات داشته باشم نه حتی تماس تلفنی و اینکه همسر سابقم با ادم معتاد ازدواج کرده و دخترم هیچ گونه امنیتی نداره ایا من میتونم ازش شکایت کنم برای ملاقات و بی امنیتی دخترم

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

فرزند شما بالغ است و خودش می تواند تصمیم بگیرد. دادگاه در مورد افراد بالغ رسیدگی نمیکند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام ملاقات حق شماست و حتی می توانید عدم صلاحیت ایشان را اثبات نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
دختر شما از حضانت خارج شده و تصمیم گیری در خصوص اینکه با چه کسی زندگی کند با خود وی می باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام زوج میتواند درخواست دستور موقت مبنی بر ملاقات فرزند را مطرح نماید و در مورد حضانت دختر 13 ساله ، خود دختر میتواند تصمیم بگیرد که در نزد کدام یک از والدین زندگی نمایید و ...