مشاوره حقوقی رایگان - مالخری بدون اطلاع

سلام. چند وقت پیش من یک موتور اوراقی از یک آشنا خریدم و قرار شد برای من برگه اوراقی بیاورد ولی دو روز بعد طرف را گرفتند و به من خبر رسید که موتور دزدی بوده و طرف روی من اعتراف کرده که موتور دست من است ولی هنوز هیج ابلاغی دست من نرسیده میخواستم بدونم من باید چکار کنم و تکلیفم چیست؟ خواهش میکنم جوابم را بدهید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام طبق قانون اگر شخصی مال مسروقه را
خریداری نماید مال خر
محسوب میشود . و در صورتی که اثبات بشود که خریدار از سرقتی بودن وسائل اطلاع داشته جرم است و مجازات حبس خواهد داشت . شما منتظر ابلاغ دادگاه باشید و بهتر است که اموال را به فروش نرسانید و نگه دارید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود اگر شخصی مال مسروقه را خریداری نماید مال خر محسوب میشود . و در صورتی که اثبات بشود که خریدار از سرقتی بودن وسائل اطلاع داشته جرم است و مجازات حبس خواهد داشت