مشاوره حقوقی رایگان - درخواست شکایت در شهری غیر محل سکونت

با سلام و عرض ارادت
من از کسی شکایت دارم که غیر از استان محل زندگی من ساکن هست. میشه من از اون فرد در دادسرای عمومی و انقلاب شهر محل سکونت خودم شکایت کنم یا لاجرم باید مراجعه کنم به دادسرای عمومی همان محل؟
اگر طرف محکوم بشه هزینه های رفت و برگشت من به آن استان هم برعهده ایشان خواهد بود یا ارتباطی نداره
متشکرم.

پاسخ ها :

محمد صنوبری

جناب آقای محمد صنوبری :

سلام.
شما باید در دادسرای محل وقوع جرم شکایت کنید و در آن حوزه به جرم رسیدگی میشود.
ولی می توانید از دفتر خدمات قضایی شهر خود شکوائیه و یا لایحه تقدیم دادگاه نمایید.

مریم ممنون

سرکار خانم مریم ممنون :

بستگی به محل وقوع جرم دارد
چنانچه جرم در محل ایشان واقع شده باشد پس از طرح شکایت از طریق دفتر خدمات قضایی محل شما، پرونده به دادسرای محل وقوع جرم ارجاع میگردد و نهایتا چنانچه حکم محکونیت ایشان صادر شود تمامی هزینه های رفت و آمد و اخذ وکیل و ضرر و زیان های وارده قابل دریافت است
موفق باشید

مینا احمدی

مینا احمدی :

محل وقوع جرم باید شکایت کنید
بله خسارات شما قابل مطالبه است
از شهری که جرم در آن واقعه شده وکیل بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
اگر دعوا حقوقی است محل اقامت ایشان و اگر کیفری است محل وقوع جرم صالح به رسیدگی است.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
شکایت کیفری در دادسرای محل وقوع جرم طرح وپیکیری بشود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام اگر جرم کیفری در محلی انجام بشود دادسرا و دادگاه صالح به رسیدگی ، دادسرا و دادگاه محل وقوع جرم
است مگر ..