مشاوره حقوقی رایگان - تحویل دستگاه

سلام. من ماشین ساز هستم و دستگاهی را به یک نفر فروختم و در هنگام تحویل دستگاه صورتجلسه تحویل دستگاه بین طرفین امضا شده است . مضمون صورتجلسه بر مبنای تحویل دستگاه صحیح و سالم طبق قرارداد اولیه میباشد.
الان خریدار شاکی شده و به شورای حل اختلاف شکایت کرده.
آیا من موظف هستم که به شهر دیگری که شکایت تنظیم شده بروم؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
می توانید لایحه خود را از طریق دفاتر خدمات قضایی ارسال نمایید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

سلام اگر شرکت نکنید رای صادر می شود. یا شرکت کنید و یا وکیل بکیرید و یا از طریق دفاتر خدمات قضایی لایحه ارسال نمایید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام درخواست صدور قرار عدم صلاحیت کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله باید در جلسه شورا حاضر بشوید و ایراد نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر خوانده هستید و در جلسه شرکت نکنید رای غیابی صادر خواهد شد جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق دفتر خدمات قضایی به پیوست مدارک لایحه تقدیم دادگاه مربوطه کنید.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام می‌توانید لایحه بفرستید و یا وکیل بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

سه راه دارید یا خودتان شرکت کنید یا وکیل بفرستید اگرز نتوانستید لایحه بدید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
ایراد عدم صلاحیت محلی بگیرید

جمیله  ستایش نهاد

سرکار خانم جمیله  ستایش نهاد :

لایحه خود را از طریق دفاتر خدمات قضایی ارسال کنید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام لایحه خود را از طریق دفاتر خدمات قضایی ارسال کنید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

سلام لایحه خود را از طریق دفاتر خدمات قضایی ارسال کنید

محمدزارعی ایرندگان

جناب آقای محمدزارعی ایرندگان :

درود بر شما
خواهان میتواند در محل قراداد یا شهر شما طرح دعوا کند و اگر غیر این باشد شما به ان مرجع بروید واعتراض کنید .