مشاوره حقوقی رایگان - دعوای ممانعت از حق

درود بر شما گفته می شود برای شکایت کیفری دعوای سه گانه تصرف عدوانی و ممانعت از حق و مزاحمت باید سند مالکیت ارائه کرد لطفا بفرمایید کدام ماده قانون ارائه سند مالکیت در دعوای کیفری را لازم دانسته و آیا رای دادگاه حقوقی مبنی بر وجود حق ارتفاق می تواند در محاکم کیفری جایگزین سند مالکیت باشد؟ با سپاس

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
ماده 690 قانون مجازات اسلامی موضوع مالکیت را مطرح نموده ومالکیت باید یا از طریق محاکم قضایی ثابت شده باشد ویا بصورت سند رسمی احراز گردد
اگر اثبات حق ارتفاق در دادگاه بعنوان یک دعوی مستقل احراز گردد بله میتوان به استناد ان طرح شکایت کیفری نمود

یک وکیل

سند مالکیت ، یا سابقه تصرف مالکانه مستمر ملاک است ، رای دادگاه در حکم سند رسمی است و در محدوده حق ارتفاق قابلیت استناد بر علیه مزاحم یا ممانعت کننده دارد

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

ماده 690 قانون نعزیرات و مجازات های بازدارند. رای دادگاه در خصوص حق ارتفاق هم می تواند دلیل مالکیت باشد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
ماده 690 قانون تعزیرات ومجازات های بازدارنده در دعوای حقوقی سبق تصرف ملاک می باشد
رای دادگاه در خصوص حق ارتفاق نیز دلیل مالکیت محسوب می شود