مشاوره حقوقی رایگان - پیگیری فوت پدر

سلام حدود 20 سال پیش پدر و مادر من از هم جدا شدند و من با مادرم بودم که حدود 11 سال پیش پدرم مفقود شده و من تازه متوجه شده ام و کسی از وجودش اطلاعی ندارد. تا جایی که من اطلاع دارم پدرم در اثر تصادف فوت کرده اما عمه‌ی بنده این موضوع را پنهان کرده و حتی فوت او را انکار میکند و پدرم اخرین بار در یک رستوران معروف در تهران کار می کرده لطفا راهنمایی کنید که من چگونه میتوانم این موضوع را پیگیری کنم

پاسخ ها :

رضا  زرين صدف

جناب آقای رضا زرين صدف :

بادرود. شما میتوانی به سازمان (اداره) ثبت احوال مراجعه کنید و از وضعیت پدرتان جویا شوید . به شما جواب می دهند که اگر زنده است که هیچی و اگر مرحوم شده اعلام می کنند که در دفتر متوفیات ثبت شده با تاریخ و محل فوت.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

سلام دوست عزيز
پرونده مفقودي پدر را در اداره آگاهي حسب ارجاع دادسراي محل تشكيل دهيد و قاضي دستورات لازم را صادر خواهند نمود
و شهود و مطلعين را معرفي فرماييد تا تحقيقات نتيجه بهينه داشته باشد

یک وکیل

به ثبت احوال مراجعه کنید وضعیت وفات و تاریخ وفات را بررسی کنید ،

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

به ثبت احوال مراجعه کنید و با در دست داشتن شناسنامه خود و مشخصات پدر درخواست کنید اعلام کنند پدرتان در قید حیات هستند یا خیر.
از مرحوم شده بودند به اداره امور متوفیات مراجعه تا نشانی قبر را اعلام کنند. اگر زنده بودند به آگاهی مراجعه و اعلام مفقودی نمائید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
به ثبت احوال جهت اعلام وضعیت مراجعه نمایید اگر فوت اعلام نشده بود اعلام مفقودی در دادسرا مطرح نمایید