مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از پلاک خودرو

سلام من یک سال پیش خودرویی خریدم و حالا خوردو من رو بعد از یک سال توقیف قضایی کردن و گفتن که شاکی خصوصی داره و شاکی هم از فروشنده ای که خوردو رو به من فروخته شکایت کرده بوده که بخاطر متواری شدن ایشون خودرو من رو توقیف کردن چون پلاک هنوز به نام کسی هست که من ازشون خودرو رو خریدم حالا من باید چکار کنم لطفا راهنمایی کنین.

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.مراجعه به مرجع قضایی ومربوطه وارائه دلیل ومدرکی دال بر انتقال خودرو به شما.یاالله