مشاوره حقوقی رایگان - خروج از خانه پدری

با سلام
دختری هستم 30 ساله که بخاطر نجات جانمان از ترس رفتارهای پدر خانواده و تهدیدها او، من و مادر و برادرانم تصمیم به جدایی از او بدون اطلاع خودش گرفتیم. من و برادرانم شاغل هستیم.
این رو هم بگم که پدر و مادرم 8سال هست که طلاق عاطفی دارن ولی در خانه پدرم زندگی میکنند. پدرم به دلیل عدم پرداخت مهریه حاضر به طلاق قانونی مادرم نیست و هیچ نفقه ای پرداخت نمیکند و در صورت درخواست مادرم تهدید میکند. یک ماه پیش پدرم دست برادرم رو به دلیل حمایت از من در برابر حمله او شکست و در حال حاضر پلاتین دارد.
میخواستم بدونم من برای ادامه تحصیل و خروج از کشور و ازدواج پس از جدایی از پدرم نیاز به اجازه او دارم؟ خارج از خانه او میتونم اقدام به دریافت اجازه از دادگاه بکنم؟
در ضمن من چند سال هست که با پسری از خانواده مادری تمایل به ازدواج دارم ولی پدرم به خاطر مشکلی که با مادرم داره اجازه نمیده.
و من باکره نیستم.

پاسخ ها :

آرزو فتحی خادر

آرزو فتحی خادر :

سلام،بله نياز به اجازه پدرتون داريد،بله واگر و موافقت نكردن از طريق دادگاه براي ازدواج ميتونين اقدام كنين.

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

برای خروج از کشور نیاز به اجازه پدر ندارید و برای ازدواج با دریافت نامه از پزشکی قانونی در صورت عدم بکارت به هر شکلی اذن پدر از بین میرود و میتوانید ازدواج کنید