مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج دختر اتباع افغانی بدون رضایت خانواده

سلام من یک مرد36ساله و متاهل ایرانی هستم و میخوام با یک دختر افغانستانی 29ساله ازدواج کنم و خانوادش راضی نیستن و نمیشن و حاضر به ازدواج دخترشون نه تنها برای بنده بلکه به ایرانی نمیدن آیا می توانم دختر را پیش خودم بیارم و باهاش عقد کنم درصورتیکه تبعه ایرانی ندارد و خانوادش هم راضی نیست مشکل قانونی دارد ؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

این کار را نکنید خطرناکه و عاقبت خوشی ندارد مگر با حکم دادگاه خانواده

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

مجاز به انجام اینکار نیستید

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام بله جهت ازدواج دختر باکره اذن پدر لازم است و این کار شما غیر قانونی می باشد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید حتما حتما حتما قرار داد مشارکت با حصور یک وکیل و دونفر شاهد منعقد کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

زن خارجی در صورت ازدواج با مرد ایرانی، تبعه ایران محسوب می شود یا به تعبیر بهتر، میتواند تابعیت ایرانی کسب نماید و البته اجباری هم در کار نیست.
وزارت کشور و اداره کل امور اتباع و مهاجرین خارجی در صورت تقاضای ثبت ازدواج از سوی مرد تبعه ایران با زن تبعه خارجه دارای کارت هویت ویژه اتباع خارجی، مجوز ثبت ازدواج صادر می نماید.
وزارت کشور از وزارت اطلاعات (امور بیگانگان) در خصوص هویت و صلاحیت زن خارجی، استعلام و مجوز ثبت ازدواج صادر می نماید.
مراجع مربوطه در صورت صدور مجوز ثبت ازدواج، واقعه را ثبت خواهند نمود و برای زوجه شناسنامه صادر می نمایند.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورت ازدواج ایشان با شما تابعیت ایرانی اخذ میکنند

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دختر باید دادخواست مجوز ازدواج بدهد و شما را معرفی کند

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام می توانید با حکم دادگاه و بدون رضایت پدر دختر ازدواج نمایید