مشاوره حقوقی رایگان - هزینه دادرسی

سلام
من محکوم به تمکین از شوهرم شدم و شوهرم الان یک و نیم پول وکیلشو از من میخواد دادخواست پول وکیلشو داده اما من هیچی ندارم بدم بهش من مهریه و جهیزیمم وکیل گرفتم و محکوم به پرداخت مهریه شده اما پول وکیلمو ازش نخواستم ولی اون الان پول وکیلشو از من میخواد من هیچ پولی ندارم بدم بهش چی کار کنم توروخدا کمکم کنید.

پاسخ ها :

یک وکیل

با سلام هزینه وکیل طبق تعرفه محسوب می شود بیشتر از آن شما محکوم نمی شوید.

احمد باقری

جناب آقای احمد باقری :

با سلام کاربر محترم در عقد وکالت در کنار تفویض وکالت معمولاً وکلا با موکلین خود یک قرارداد مالی بابت حق الوکاله تنظیم میکنند که موکل موظف به پرداخت حق الوکاله مطابق قرارداد فی مابین می باشد لیکن در دادگاه محکوم علیه صرفاً به حق الوکاله مطابق تعرفه و آئین نامه محکوم خواهد شد و محکوم علیه موظف به پرداخت مبلغ موصوف خواهد بود ولاغیر، لذا هر چند که خواهان پرونده مبلغ زیادی به وکیل خود پرداخت کرده باشد محکوم علیه صرفاً موظف به پرداخت مبلغ تعرفه ای را خواهد بود.

سعید   دهقانی فیروزآبادی

جناب آقای سعید دهقانی فیروزآبادی:

با سلام
حق الوکاله وکیل در دادنامه تمکین آمده است ودر صورتی که طبق تعرفه تمبر باطل کرده باشه برای هردومرحله بدوی وتجدید نظر 30 هزارتومان هست

یک وکیل

سلام همکاران پاسخ کامل و مقتضی را بیان فرمودند لذا از تکرار پرهیز می نمایم