مشاوره حقوقی رایگان - سفته

سلام خسته نباشید
بنده سفته ده میلیونی از دوستم طلب دارم که با ماشینم تصادف کرد و گفت بهم مهلت یک ماهه بده تا وام بگیرم و بهت بدم حالا چند ماه گذشت و پول رو نداد. منم شکایت کردم اونم نیومد دادگاه و وکیل گرفته بود که وکیلم تنها یه بار اومد دادگاه و گفت که اینجا نیستم حالا هم حکم توقیف اموال اومده، میدونمم هم که میخوان پرونده رو ایقد طول بدن تا من بیخیال بشم. چون اونا میگن نهایت نهایتش بعد از این همه برو و بیا که من بکنم دادگاه براشون قسطی میکنه. میخواستم بدونم این آقا که میره وکیل میگیره اگه واقعا نداره دادگاه احتمال داره با درخواست اعسارشون موافقت بکنه؟ اگه قرار باشه اینجور بشه وه همش به ضرر من میشه خودتون میدونید ارزش پول روز به روز میاد پایین حالا بخواد قسطی هم بشه که دیگه بدرد نمیخوره .

پاسخ ها :

احمد سعید پور

احمد سعید پور :

استان :

با سلام اگه بتونید ازشون مالی معرفی کنید یا یه جور وانمود کنید که ایشون توانایی پرداخت 10میلیون تومن رو داره مثلا اعلام کنید در فلان جا با حقوق بالا کار میکنه و امثال این موارد تقاضای اعسارش مورد قبول واقع نمیشه

پرسشگر :

سلام
اگه ایشون مالی داشته باشه ولی جایی ثبت نشده باشه چی؟ چون میدونم زمینی خریده ولی نمیدونم که ثبت کرده یا با قولنامه خریده و اینکه این آقا فقط گوشی دستش 5 میلیون پولشه و حتی شغل هم داره که البت فک کنم شغلش آزاده و حتما پول داره که میره وکیل میگیره، بنظرتون اینا دلایلی هستن که بتونم نزارم حکم اعسار بگیره؟؟؟

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام ،، اگر مال دارد قبل از درخواست اعسار هم شما میتوانید تقاضای توقیف اموالشان را از دادگاه بخواهید